Art & Kulturë

Përshkrimi

Një grua e gjen veten në një luftë për jetën e saj kur një libër i lashtë sjell në jetë demonë gjakatarë që kërcënojnë jetën dhe familjen e saj.

Location: Cineplexx Albania 

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Tags

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).