Art & Kulturë

Prill
24 E mërkurë

DITËT E BUJQËSISË 2024

E mërkurë, 24 Prill, 2024 - E premte, 26 Prill, 2024 (10:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Panairi “Ditët e Bujqësisë 2024” rikthehet në qytetin e Lushnjes në datat 24-26 Prill 2024.

Ky event do të ofrojë mundësi të pafundme për bizneset dhe profesionistët për sektorin, duke mbuluar jo vetëm një treg lokal e kombëtar por gjithashtu edhe ndërkombëtar. Qëllimi kryesor i panairit është krijimi i një platforme komunikimi për bizneset me qëllim inkurajimin e partneriteteve të reja dhe bashkëpunimeve në sektorin bujqësor. Gjatë tre ditëve të panairit, shumë aktivitete do të organizohen, të tilla si: takime biznesi, seksione informuese, workshope dhe konferenca.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 24 Prill, 2024 - E premte, 26 Prill, 2024

10:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).