Art & Kulturë

Maj
20 E shtunë

Dafina Zeqiri – Mad Summer Club

E shtunë, 20 Maj, 2023 - E diel, 21 Maj, 2023 (11:30 pm - 3:00 am)

Përshkrimi

May 20th – Dafina Zeqiri
📍 Mad Summer Club, Shirokë, Shkodër

Kalendar eventesh

E shtunë, 20 Maj, 2023 - E diel, 21 Maj, 2023

11:30 pm - 3:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).