Art & Kulturë

Dhjetor
23 E shtunë

CREATIVE MARKET

E shtunë, 23 Dhjetor, 2023 - E hënë, 25 Dhjetor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Në datat 23-24 dhe 25 Dhjetor në rrugën Kont Urani do të zhvillohet edicioni i parë i “Creative Market”. Përpos atmosferës festive dhe programit të përzgjedhur muzikor, do të keni mundësi të zgjidhni dhuratat e fundvitit mes një shumëllojshmërie craftesh, librash, antikuaresh, vinilesh dhe produktesh tejet origjinale.

Kalendar eventesh

E shtunë, 23 Dhjetor, 2023 - E hënë, 25 Dhjetor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).