Art & Kulturë

Korrik
14 E premte

Clave Cubana Dance

E premte, 14 Korrik, 2023 (12:00 am - 11:45 pm)

Përshkrimi

Clave Cubana Dance 💃🏻

📍Prive by Folie Marine, Jalë
📅 14 Korrik

Kalendar eventesh

E premte, 14 Korrik, 2023

12:00 am - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).