Art & Kulturë

Dhjetor
22 E premte

CHRISTMAS MARKET

E premte, 22 Dhjetor, 2023 (4:00 pm - 10:00 pm)

Kalendar eventesh

E premte, 22 Dhjetor, 2023

4:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).