Art & Kulturë

Dhjetor
08 E premte

CARMER

E premte, 8 Dhjetor, 2023 - E hënë, 11 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

“Carmen ka lindur e lirë dhe e lirë do të vdesë!”

🎭Drama e jetës së një vajzeje, e cila sfidoi rregullat shoqërore dhe shpërfilli traditat e asaj kohe, do të hapë Kalendarin Artistik të muajit dhjetor, me ariet magjepsëse të kompozitorit, Georges Bizet, duke kapërcyer kufijtë e teatrit tradicional dhe prekur zemrat e artdashësve.

Historia fillon në qytetin e Seviljes, ku një ushtar fisnik, 🎖️Don José, takon Carmen-in, një vajzë pasiononte dhe e lirë, e cila provokon ndjenjat e Don José-s, duke pasuar një zinxhir ngjarjesh që do të tronditin rregullat shoqërore dhe do të çojë në fatin e keq të të dy protagonisteve. 💔

Cili është çmimi i lirisë?

📍Kjo është një shfaqje që fton artdashësit për një katarsis rreth disa pyetjeve ekzistenciale, përgjatë datave 8-9-10-11 dhjetor, në TKOB.

📍Teatri i Operas dhe Baletit

Kalendar eventesh

E premte, 8 Dhjetor, 2023 - E hënë, 11 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).