Art & Kulturë

Tetor
29 E diel

BODIES IN URBAN SPACES

E diel, 29 Tetor, 2023 (10:30 am - 4:00 pm)

Përshkrimi

Data 29 Tetor 2023 do të shenjojë përfshirjen e Tiranës në hartën e qyteteve botërore ku performanca “Bodies in Urban Spaces” nga Willi Dorner, ka ndodhur… në më tepër se 115 qytete dhe tashmë edhe në Tiranë! ❣️

📅 29 Tetor 2023
⌚ 10:30 & 16:00
📍 Sheshi Selam Musai, Tiranë

Kalendar eventesh

E diel, 29 Tetor, 2023

10:30 am - 4:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).