Art & Kulturë

Gusht
30 E mërkurë

BLUE BEETLE

E mërkurë, 30 Gusht, 2023 (9:30 pm - 11:30 pm)

Përshkrimi

Nga 17  Gushti në Cineplexx 

Një relike aliene zgjedh Jaime Reyes si trupin e saj simbiotik, duke i dhuruar adoleshentit një kostum të blinduar që është i aftë për fuqi të jashtëzakonshme dhe të paparashikueshme, duke ndryshuar përgjithmonë fatin e tij ndërsa ai bëhet superheroi Blue Beetle.

Kalendar eventesh

E shtunë, 26 Gusht, 2023 - E mërkurë, 30 Gusht, 2023

8:30 pm - 10:30 pm  
Closed

E diel, 27 Gusht, 2023

12:00 am - 2:00 am  
Closed

E diel, 27 Gusht, 2023

9:30 pm - 11:30 pm  
Closed

E hënë, 28 Gusht, 2023

9:30 pm - 11:30 pm  
Closed

E martë, 29 Gusht, 2023

9:30 pm - 11:30 pm  
Closed

E mërkurë, 30 Gusht, 2023

9:30 pm - 11:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).