Art & Kulturë

Shkurt
27 E martë

BIBLIOTEKA E MESNATËS

E martë, 27 Shkurt, 2024 (6:30 pm - 8:30 pm)

Përshkrimi

Takimi i rradhës 📖 “Biblioteka e Mesnatës” nga Matt Haig më 2️⃣7️⃣ Shkurt, ora 18:30 në ambientet e Qendrës DUA.

Një pasdite mes miqsh & librave 📚

Kalendar eventesh

E martë, 27 Shkurt, 2024

6:30 pm - 8:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).