Art & Kulturë

Dhjetor
13 E mërkurë

BALLKAN FILM MARKET

E mërkurë, 13 Dhjetor, 2023 - E diel, 17 Dhjetor, 2023 (9:00 am - 10:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Ballkan Film Market

đź“… 13-17 Dhjetor 2023

Kalendar eventesh

E mërkurë, 13 Dhjetor, 2023 - E diel, 17 Dhjetor, 2023

9:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).