Art & Kulturë

Shtator
26 E martë

AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA

E martë, 26 Shtator, 2023 - E premte, 29 Shtator, 2023 (12:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

Ndizen motorët drejt ngjarjes më të shumëpritur automotive! 🏁🏎️💨

🅰️utomotive Fair Albania, edicioni i II-të, rikthehet në datat 🗓26-29 Tetor , Pallati i Kongreseve, Tiranë!🇦🇱

Inovacion, teknologji, adrenalinë e shumë surpriza ju presin! 🏎🏍🚦😎

STAY TUNED!🔥

www.automotivefairalbania.al

Kalendar eventesh

E martë, 26 Shtator, 2023 - E premte, 29 Shtator, 2023

12:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).