Art & Kulturë

Tetor
26 E enjte

AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA

E enjte, 26 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023 (9:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

Ndizni motorrët dhe shënoni datat në kalendar! Ngjarja e shumëpritur e industrisë automotive është më afër se kurrë! ⏳🔥

🔥🌟🚗Automotive Fair Albania🚗🌟🔥

💯🎯🚀Një udhëtim plot emocione në botën e rrotakëve, shpejtësisë dhe inovacionit, si kurrë më parë.

Për të mos u humbur! 🚗🌟

🗓️ 26-29 Tetor
📍Pallati i Kongreseve, Tiranë

Kalendar eventesh

E enjte, 26 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023

9:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).