Art & Kulturë

Tetor
02 E hënë

ARTI NË SYTË E FËMIJËVE

E hënë, 2 Tetor, 2023 (5:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Fëmijët janë artistët e së ardhmes 🥰
Ju ftojmë në ekspozitën “Arti në Sytë e Fëmijëve” 🎨🖌️👦👧
📅 Datë: 2 Tetor ⏰ Ora: 17:00 📍 #InstalacioniReja
Ekspozita e kuruar nga Anisa Sala do të jetë një festë e ngjyrave, imagjinatës dhe kreativitetit.
Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë udhëtim nëpër botën e artit të fëmijëve.

Ju mirëpresim! 🌈🎉

Kalendar eventesh

E hënë, 2 Tetor, 2023

5:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).