Art & Kulturë

Dhjetor
28 E enjte

ART DHE TRASHEGIMI

E enjte, 28 Dhjetor, 2023 (6:00 pm - 9:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Art dhe Trashgimi

📅 28 Dhjetor 2023
⌚ 18:00
📍 Muzeu i KosovĂ«s

Kalendar eventesh

E enjte, 28 Dhjetor, 2023

6:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).