Art & Kulturë

Dhjetor
22 E premte

“ARRËTHYESI”

E premte, 22 Dhjetor, 2023 - E diel, 24 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

“ARRËTHYESI”
Baleti emblematik i Krishtlindjes, me muzikën e pa përsëritshme të Tchaikovsky-t që sjell festën, magjinë, atmosferën e ngrohtë e dhjetorin e ftohtë, si dhe përrallën me fund të lumtur, vjen me një PRODUKSION TË RI në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit, në datat 22, 23 dhe 24 dhjetor.
Gjithashtu, për herë të parë “Arrëthyesi” do të përshtatet edhe për të gjithë artdashësit që nuk shikojnë, duke u sjellë për herë të parë edhe me përshkrim zanor, LIVE, nga United Nations Association Albania, si pjesë e projektit ArtNexus.

Kalendar eventesh

E premte, 22 Dhjetor, 2023 - E diel, 24 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).