Art & Kulturë

Dhjetor
14 E enjte

ARKITEKTURA DHE DIZAJNI SHQIPTAR

E enjte, 14 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Arkitektura dhe Dizajni Shqiptar
14 Dhjetor 2023
19:00
A BI ESSE Studio Luce, Rruga e Kosovarëve, OBC, Tirana

Kalendar eventesh

E enjte, 14 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).