Art & Kulturë

Shkurt
01 E enjte

ANIFEST 2024

E enjte, 1 Shkurt, 2024 - E shtunë, 10 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Në ambjentet e Qendrës së Artit Agimi, datat 1-10 shkurt shënojnë zhvillimin e “AniFest”, një festival ndërkombëtar i filmave i dedikuar fëmijëve dhe adoleshentëve!
Bashkia Tiranë, AIK dhe ECFA.org, në bashkëpunim me “AniFest” dhe shoqatën “Albanimacion”, synojnë të sjellin filma të animuar me cilësi të lartë për të rinj të çdo grupmoshe, të mbajtur në workshops, seminare dhe diskutime të moderuara nga profesionistë, në mënyrë që të nxisin interesin e rinisë për kinematografinë dhe teknikën e saj, si edhe më tepër. Shfaqjet e filmave do të jepen në hapësirat e Qendrës së Artit Agimi!

Kalendar eventesh

E enjte, 1 Shkurt, 2024 - E shtunë, 10 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).