Art & Kulturë

Përshkrimi

Takim me shkrimtarin Andrin Kabashi, fitues i “Fondit për mbështetjen letrare të të rinjve” nga QKLL me motivacionin: Për mesazhet nënkuptimore të përcjella nëpërmjet një stili ekzistencial dhe proze të konsoliduar, që evidentojnë problemet thelbësore të brezit të mileniumit të ri.
*
Në bisedë me Liridon Mulajn

27 shtator në orën 18:00

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).