Art & Kulturë

Qershor
03 E shtunë

Akademia Teatrale Masterclass – Anna Pirozzi

E shtunë, 3 Qershor, 2023 (10:00 am - 1:00 pm)

Përshkrimi

📣 Teatri i Operës dhe Baletit hap Thirrjen e Dytë për MASTERCLASS në programin e parë profesional muzikor “Akademia Teatrale”, që synon evidentimin, promovimin dhe zhvillimin e talenteve të reja në disiplinën lirike.

✨Nën kujdesin e veçantë dhe mjeshtëror të Anna Pirozz-it, e cilësuar si sopranoja më e suksesshme italiane dramatike, 📌 më 3 qershor, artistët e rinj do të kenë mundësinë të trajnohen plotësisht PA PAGESË, rreth teknikave të interpretimit, teknikave të këndimit dhe ndërtimit të një roli.

🔴 Aplikimet do të qëndrojnë të hapura deri më datë 28 maj, sipas 2 kategorive:

1. Regjistrim efektiv, ku kandidatët fitues do të jenë përfitues të masterclass -it.
2. Pjesëmarrje për dëgjim, ku kandidatët do të kenë mundësinë ta ndjekin masterclass-in si dëgjues dhe jo si pjesëmarrës.

👉 Mjafton të dërgoni CV-në, video me performancën tuaj, materialin e me të cilin doni të punoni dhe formulari e aplikimit, të cilin e gjeni website-in zyrtar të TKOB-së, në email-in [email protected].

📨Për çdo informacion e detaj mbi regjistrimin ju ftojmë të vizitoni WEB-in zyrtar të TKOB-së ose të na shkruani në email-in tonë zyrtar.

Ky është TEATRI I MUNDËSIVE! ❤️

Kalendar eventesh

E shtunë, 3 Qershor, 2023

10:00 am - 1:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Tags

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).