Art & Kulturë

Tetor
18 E mërkurë

AGROTECH 2023

E mërkurë, 18 Tetor, 2023 - E premte, 20 Tetor, 2023 (8:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

Agrotech Expo 2023 – Edicioni i 4-t – 18-20 Tetor 2023

✅Bujqësi – Blegtori – Kopshtari
📢Tashmë i njohur ndërkombëtarisht si eventi më i rëndësishëm në Shqipëri për sektorin, Edicioni i 4-t i Panairit Ndërkombëtar të Bujqësisë, Blegtorisë dhe Kopshtarisë AGROTECH EXPO, i organizuar nga Expocity Albania, do të zhvillohet në datat 18-20 Tetor, 2023.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 18 Tetor, 2023 - E premte, 20 Tetor, 2023

8:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).