Art & Kulturë

Shtator
07 E enjte

AFTER EVERYTHING

E enjte, 7 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Nga 14 Shtatori në Cineplexx

Kalendar eventesh

E enjte, 7 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).