Art & Kulturë

Shtator
14 E enjte

A HAUNTING IN VENICE

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023 (6:00 am - 10:30 pm)

Përshkrimi

Nga 14 Shtatori në Cineplexx

Në Venedikun e pas Luftës së Dytë Botërore, Poirot, tani në pension duke jetuar në vetminë e tij, merr pjesë pa dëshirë në një seancë. Por kur një nga të ftuarit vritet, i takon ish-detektivit të zbulojë edhe një herë vrasësin.

Kalendar eventesh

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023

6:00 am - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).