Art & Kulturë

Dhjetor
06 E mërkurë

7 MINUTA

E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023 - E enjte, 7 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 8:30 pm)

Përshkrimi

7 MINUTA ❗️
1 KUSHT I VETËM❗️
11 AKTORE ‼️

🔔vetëm tri netë 📍ArTurbina
4️⃣ dhe 6️⃣- 7️⃣ Dhjetor

YLLKA MUJO | LUIZA XHUVANI | ZAMIRA KITA | OLTA DAKU | ANILA BISHA | RUDINA DEMBACAJ | ADELINA MUÇA | ALESIA XHEMALAJ | PAOLA KODRA | AJLIN PETRELA | XHOANA KARAJ

Për herë të parë në Shqipëri, një pjesë nga dramaturgu i mirënjohur italian 𝐒𝐓𝐄𝐅𝐀𝐍𝐎 𝐌𝐀𝐒𝐒𝐈𝐍𝐈(fitues i 𝕋𝕆ℕ𝕐 𝔸𝕎𝔸ℝ𝔻 për Tekstin më të mirë 𝐋𝐞𝐡𝐦𝐚𝐧 𝐓𝐫𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲) regjisore Driada Dervishi 🎭

Kalendar eventesh

E hënë, 4 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 8:30 pm  
Closed

E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023 - E enjte, 7 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 8:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).