Art & Kulturë

Shkurt
13 E martë

7 MINUTA Në KORÇË

E martë, 13 Shkurt, 2024 - E mërkurë, 14 Shkurt, 2024 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

7 MINUTA ❗️ Në KORÇË❗️

1️⃣3️⃣shkurt ⏰ 19.00❗️
1️⃣4️⃣shkurt ⏰ 19.00❗️

Një tekst i fuqishëm nga Stefano MASSINI regjisore Driada DERVISHI bën bashkë 11 AKTORE‼️

YLLKA MUJO | LUIZA XHUVANI |
ZAMIRA KITA | OLTA DAKU | ANILA BISHA | RUDINA DEMBACAJ | ADELINA MUÇA | ALESIA XHEMALAJ | PAOLA KODRA | AJLIN PETRELA | XHOANA KARAJ 

 

Kalendar eventesh

E martë, 13 Shkurt, 2024 - E mërkurë, 14 Shkurt, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).