Art & Kulturë

Dhjetor
12 E martë

5 HERË JO

E martë, 12 Dhjetor, 2023 (7:30 pm - 9:30 pm)

Përshkrimi

5 HERË JO”
Premiera Absolute në datën 12 Dhjetor, ora 19:30, në @cineplexx TEG

Kalendar eventesh

E martë, 12 Dhjetor, 2023

7:30 pm - 9:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).