Art & Kulturë

Shkurt
14 E mërkurë

2 GISHT MJALTË 2

E mërkurë, 14 Shkurt, 2024 (10:00 am - 12:00 pm)

Përshkrimi

“2 Gisht Mjaltë 2” nga 14 shkurti në kinema

Kalendar eventesh

E mërkurë, 14 Shkurt, 2024

10:00 am - 12:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).