Art & Kulturë

Tetor
20 E premte

10 VJET MARTESË

E premte, 20 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

10 VJET MARTESË” 👩‍❤️‍👨
Një komedi mbi jetën në çift dhe të gjithë ngjyrat që ajo ka.
PREMIERË në 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶𝗻 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

Me dyshen fantastike 🤩
Andia Xhunga & Gentian Zenelaj

𝟮𝟬, 𝟮𝟭 & 𝟮𝟮 𝘁𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
𝟮𝟳, 𝟮𝟴 & 𝟮𝟵 𝘁𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬

Kalendar eventesh

E premte, 20 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).