Zumba në Sheshin Rekreativ “Sitki Çiço”

Rikthehen aktivitetet sportive te Sheshi Rekreativ  “Sitki Çiço”. Pasditet e nxehta të Korrikut nuk kalohen në shtëpi. Merr fëmijët e miqtë e takohemi në shesh për tu argëtuar me Zumba.

Organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë