A do zhduket koronavirusi me nxehjen e temperaturave, flasin 4 ekspertët e njohur dhe tregojnë faktet

Presidenti amerikan Donald Trump sugjeroi muajin e kaluar që moti i ngrohtë do të ndihmojë në dobësimin e përhapjes së coronavirusit ndoshta qysh në prill.