Zbulohen objekte të rralla antike të shek II-III pas Krishtit në Durrës

Disa objekte antike në Durrës që i përkasin shekullit II ose shekullit III pas Krishtit janë zbuluar pranë forumit bizantin nga ekspedita Franko-Shqiptare.

Mësohet se objektet antika të zbuluara janë enë qeramike, enë qelqi, kapak bronzi dhe 2 medalionë

Objektet antike mendohet se janë zbuluar në një banesë në momentin kur ajo ka qenë duke u rrëzuar.