Vlora Hajrullahu sjell ekspozitën “arts&crafts”

Të shtunën me fillim nga ora 19:00 në Traffic Gallery, hapet ekspozita e artistes Vlora Hajrullahu me art&crafts për festa të fundvitit.

Në këtë ekspozitë do të paraqiten punimet e artistes, e poashtu aty do të mund të përzgjidhni dhe të blini punimin që u pëlqen.

Ekspozita hapet më 23 dhjetor me fillim nga ora 19:00 në Traffic Gallery.