Video/ Gjurmë shqiptare: Shqiptarët e vjetër të Venedikut

Cilat janë të panjohurat e shqiptarëve të vjetër të Venedikut?

Shkolla shqipe e viteve 1500, afresket e Gjergj Kastriot Skënderbeut, flamuri kombëtari dhe 11 rrugët e shqiptarëve, janë vetëm disa çështje që ngrihen në dokumentarin e ri të gazetarit Marin Mema, në qytetin e Venecias.

Ndiqni të plotë këtë dokumentar, për të zbuluar historinë e shqiptarëve që daton prej shekujsh dhe çfarë ka mbetur sot aty nga kjo kulturë.