Vetë 2017, intershipe për të rinjtë

AIESEC është organizata më e madhe rinore në botë, e cila synon arritje të paqes dhe përmbushjes së potencialit njerëzor duke aktivizuar lidershipin tek të rinjtë përmes programeve të internshipeve ndërkombëtare.Kemi qindra projekte internshipesh vullnetare dhe profesionale këtë verë, dëshironi të merrni pjesë? Ndiqni këtë event dhe do të postojmë projektet tona së shpejti 🙂