Tirana ka nevojë për çiklistë të rinj – Eja mëso biçikletën

5 Vite Akademia e Dyrrotakut! Qindra çiklistë mësuar me dashuri dhe energji pozitive për Tiranën. Çdo të premte te sheshi Nënë Tereza një mundësi për të ndryshuar jetën përgjithmonë! #5Vite #AkademiaDyRrotakut 🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️😍

Cdo te premte ora 17:00 – Stacioni bicikletave Ecovolis tek Pallati i Kongreseve.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj