“The Funky Villainz” vijnë në kryeqytet

Tek Tulla- Culture Center e shtuna do të vijë me ritmet e muzikës funk, soul dhe hip hop.

“The Funky Villainz” vijnë për të performuar live në skenën e Tullës dhe për t’ju dhuruar një mbrëmje plot muzikë dhe argëtim.

Mos e humbisni, të shtunën më 31 mars, ora 21:00. Hyrja është e lirë!