The Dreamed Ones, vjen në kinema.

Përshkrimi i dashurisë dhe përçmimit.

Në qendër janë dy poetët Ingeborg Bachmann dhe Paul Calen, të cilët janë njohur me njëri-tjetrin në periudhën pas luftës në Vienë. Shkëmbimet e tyre të letrave krijojnë bazën e këtij filmi.

Dy aktorë të rinj, Anja Plaschg dhe Laurence Rupp, takohen në një studio regjistrimi për të lexuar letrat. Ata mbulohen nga emocionet e trazuara të afërsisë dhe distancës, magjepsjes dhe frikës. Megjithatë, e shijojnë shoqërinë e njeri-tjetrit duke debatuar, pirë cigare, diskutuar rreth tatuazheve të tyre dhe muzikës së preferuar.

Cineplexx Albania, (E martë) 18:00 – 20:00