Të vërtetat e hidhura të jetës rrëfyer nga Zigmund Frojd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sigmund Freud (Zigmund Frojd) ishte një shkencëtar, psikolog, psikoterapist, filozof dhe shkrimtar i shekullit të 20-të, që u bë mjaft i famshëm për veprat e tij dhe qëndrimet kundër nazizmit e më tej.

Gjatë gjithë jetës së tij, Frojd u përpoq që të zbulonte të vërtetën pas ekzistencës së jetës, duke lënë pas disa teori mjaft të vlefshme.

Të gjithë biem dakort në diçka: Çdo e vërtetë rëndon dhe është e hidhur, prandaj mëposhtë do të gjeni disa fakte të vërteta, të thëna nga Frojdi.

  1. Qëllimi i jetës është vdekja.
  2. Ekzistojnë dy faktor madhorë që mbrojnë shëndetin e njeriut: Dashuria për jetën dhe dashuria për punën.
  3. Dobësitë tona janë njëkohësisht edhe fuqia jonë.
  4. Njerëzit janë shumë herë më inteligjent se sa ata e imagjinojnë dhe po ashtu, janë shumë të pamoralshëm.
  5. Ëndrrat janë rruga e artë që të çojnë tek nënvetëdija jonë.
  6. Neuroza (Sëmundje mendore) është mostoleranca për gjërat e pasigurta.
  7. Njerëzit dinë ta mbrojnë veten nga sulmet fizike e psikologjike, por janë shumë vulnerabël ndaj komplimenteve.
  8. Një mashkulli i duhet të shndërrojë një labirint në një rrugë të drejtë… Vetëm atëherë do të mundet t’i kuptojë femrat.
  9. Unë gjithmonë e kam kërkuar pushtetin dhe vetbesimin. Por, këto të dyja janë të pandara; Ato qëndrojnë aty, duke pritur që ne t’i gjejmë.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj