Tango argjentinase, 5 korrik ora 18:30 tek Qendra Rinore e Tiranës

Tango Argjentinase – Një praktikë kërcimi, menduar për publikun e hapur si dhe për anëtarët e komunitetit të tangos, që dëshirojnë të praktikojnë dijet e tyre, si dhe të marrin njohuri të reja mbi tangon argjentinase.

Të mërkurën në datën 5 korrik tek Qendra Rinore Tirana.