Talentet & Piter Pan. Nga iACT në Teatrin Eksperimental

Shfaqja “TALENTET & PETER PAN”.

VENDI: Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli”.
Nga iACT dhe grupet “Çak”, “Meteorët”, “Fantastikët”, “Diamantët”.

Mos mungoni! Një shfaqje e paharrueshme do të vihet në skenë.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj