Summer Camp 15-21 korrik dhe 22-28 korrik

Do të kemi dy kampe anglishteje dhe një gjermanishteje.
I pari i anglishtes dhe ai i gjermanishtes do zhvillohen në të njejtat data, PRA FILLLOJNË ME 15 KORRIK DHE MBAROJNË ME 21 KORRIK. I dyti i anglishtes do të fillojë me 22 KORRIK dhe do të mbarojë me 28 KORRIK. Për më shumë inofrmacion në lidhje me koston, përmbajtjen dhe vendodhjen e saktë të kampeve, na kontaktoni në inboksin e kësaj faqeje.

P.S nëse ke qene një herë pjesë e një kampi vere me IJR STUDENT nuk lejohet pjesmarrja. FALEMINDERIT!

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj