Stand Up Comedy në Tiranë, këtë të diel

Vjen në kryeqytet një shfaqje humori e paparë, duke hyrë kështu në mesin e këtyre shfaqjeve të rralla që jepen në Shqipëri.

“The Ugly Truth” është tema e kësaj stand up komedi, që vjen e performuar nga Alion Çaçi.

Ky event do të zhvillohet këtë të diel, më 4 mars tek Last Supper Tirana. Orari është 20:00-23:00 dhe hyrja është e lirë.