Soni Malaj vjen me këngë të re

Këngëtarja Soni Malaj ka publikuar projektin e saj të ri me titull “Loca”.

Për këngën e re të saj, Soni ka bashkëpunuar me Ronela Hajatin që është kujdesur për tekstin dhe muzikën e ka realizuar bashkë me DJ Aldon.
Para “Loca”, Soni kishte publikuar “Pa ty” në bashkëpunim me Timin.