Rreth InfoKult

TГ« nderuar lexues,

Revista KULT qГ« prej vitit 2003 vazhdon tГ« jetГ« e para dhe e vetmja revistГ« informative-kulturore e shndГ«rruar gjatГ« kГ«tyre viteve nГ« referencГ«n kryesore pГ«r artdashГ«sit qГ« kГ«rkojnГ« tГ« informohen paraprakisht pГ«r aktivitetet dhe ngjarjet kulturore me qГ«llim ndjekjen e tyre, por edhe pГ«r vetГ« artistГ«t qГ« kanГ« gjetur te KULT-i zГ«dhГ«nГ«sin e tyre mГ« tГ« saktГ« e mГ« korrekt dhe urГ«n lidhГ«se mГ« tГ« shpejtГ« e tГ« drejtpГ«rdrejtГ« me publikun e tyre.

Ju falГ«nderojmГ« qГ« besoni nГ« rrugГ«n e konsoliduar tГ« revistГ«s KULT dhe dГ«shirojmГ« tВ’ju shprehim mirГ«njohjen tonГ« me dГ«shirГ«n pГ«r tГ« pГ«rfaqГ«suar me seriozitet objektivat e revistГ«s KULT, qГ« lidhen me pasqyrimin me objektivitet tГ« tГ« gjitha ngjarjeve kulturore qГ« ndodhin nГ« TiranГ«, nГ« rrethe tГ« tjera tГ« ShqipГ«risГ« si dhe jashtГ« saj. NГ« Г§do moment "Kult" i sjell publikut tГ« gjithГ« spektrin e krijimtarisГ« dhe aktiviteteve kulturore: pjesГ«t teatrale, koncertet, filmat, spektaklet, ekspozitat, festivalet, librat mГ« tГ« rinj, aktivitetet pГ«r fГ«mijГ«, informacion pГ«r jetГ«n e natГ«s, ofertat e restoranteve dhe informacionin e duhur nГ« lidhje me oraret e fluturimeve apo ofertave tГ« agjencive tГ« udhГ«timit nГ« lidhje me udhГ«timet pГ«r turizГ«m apo oferta nГ« biletari, programet televizive si dhe intervista me personazhet mГ« nГ« zГ« tГ« jetГ«s kulturore. Gjithashtu, njГ« vend tГ« rГ«ndГ«sishГ«m zГ«nГ« edhe rubrikat si Interesa dhe Pasione, Fashion, Festa, tГ« cilat janГ« udhГ«rrГ«fyes drejt zhvillimit tuaj nГ« fusha si kurse gjuhe, kompjuteri apo dhe profesionale, qendГ«r estetike apo edhe shГ«ndetГ«sore, evente dhe fashion.

Revista KULT ka qenГ« dhe vazhdon tГ« jetГ« njГ« mbГ«shtetje e rГ«ndГ«sishme e bizneseve tГ« ndryshme, tГ« cilat kanГ« mundГ«sinГ« qГ« me zГ«rin e KULT, tГ« reklamojnГ« shГ«rbimet dhe produktet qГ« ato ofrojnГ«.

Motoja e revistГ«s KULT "Jepini vlerГ« kohГ«s suaj" vjen si njГ« analizГ« e thellГ« e realitetit ku jetojmГ«, dhe nГ«pГ«rmjet saj synohet qГ« publiku i gjerГ« tГ« drejtohet dhe edukohet drejt Vlerave.

Ndaj, jepini vlerГ« kohГ«s suaj me revistГ«n "Kult", revista qГ« mendon pГ«r kohГ«n tuaj.