Ribotohet studimi i Çabejt për Mesharin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

“Vëjen me e thashunë shqip” se me 5 janar 1555, si sot 463 vjet më parë, don Gjon Buzuku na njofton se e kreu Mesharin e tij, dhe librin tonë të parë (a së paku atë që njohim deri më sot si të parë). Pas shumë pëpjekjesh nga pararendës si Gazulli, Rrota etj, Meshari erdhi për shqiptarët (me transkriptim e transliterim) pas një pune 10-vjeçare nga Eqrem Çabej.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.