Prangat

Teatri Metropol mbështet nxënësit e shkollës “Ismail Qemali” në realizimin e shfaqjes teatrore “Prangat” nga Halil Laze.

“PRANGAT”
Një ngjarje që nxjerr në dritë anët e errëta të regjimit komunist në Shqipëri dhe terrorin që nënshtronte shoqërine e asaj kohe. Kjo është historia e vërtetë e një të burgosuri padrejtësisht, rreth të cilit vërtiten një shef policie i përulur, një hetues që kërkon të zbardhë të vërtetën dhe një ministre që kërkon me patjetër të hedhë baltë mbi të vërtetën për të mbajtur të pacënuar profilin dhe pushtetin e saj.

Interpretojnë: Aurens Byku, Alesia Haxhia, Eldi Pasko, Jani Hoxha, Joel Talelli, Miranda Koboçi, Sofia Furxhi