Piknik Artistik te Kalaja e Bashtoves

Te shtunen, me 6 tetor, Tulla – Culture Center organizon PIKNIK ARTISTIK TE KALAJA E BASHTOVES. Ne kalane veneciane, te vendosur ne zonen e Rrogozhines, do te mblidhen artiste te rrymave dhe me eksperienca te ndryshme muzikore per nje performance te perbashket qe do te jete vertet magjike. Qellimi i aktivitetit eshte te promovoje kete objekt pak te njohur te trashegimise tone kulturore dhe hedhja e nje hapi te pare per ta kthyer ne nje destinacion turistik nepermjet veprimtarive artistike dhe kulturore.

Artistet te cilet do te marrin pjese jane:
Petrit Çarkaxhiu (Jericho),
Genc Salihu (Cute Babulja),
Dren Abazi,
Mirgen Huba (The Humanimal),
3:56 am –
(Christopher Ndrio, Emiljano Lubonja, Ergi Shkëlzeni,
Klejd Guza),
All In Band Albania –
(Roni Gjura, Mateos Gjipi, Rajkard Bardhi, Besjan Herri, Eno Gjoka),
Sokol Turdiu,
Ad Addisha,
The Funky Villainz
Alban Nimani, Mardit B Lleshi, Fatlind Paja Dehiri – (Asgje Sikur Dielli),
e shume artiste te tjere dhe
Bajram Kafu Kinolli – (Gipsy Groove).

Hyrja eshte e lire. Ejani me buke me vete