Pamje fantastike të qyteteve me borë!

Ra borë dhe e mbushi vendin. Nga Veriu në Jug, Shqipëria u zbardh nga dëbora. Në rrjetet sociale vetëm borë kemi parë këto ditë. Domosdo, kur bie borë në Tiranë, s’ka si të ndodhë ndryshe.

Foto nga qytete të ndryshme nën petkun e dëborës.

Burrel
Gjirokastër
Dibër
Kukës
Pogradec
Korçë