Pak humor nuk i bën dëm askujt, e sigurisht jo femrës në ditën e festës së saj

Më 8 mars argëtohuni pa fund… Jo vetëm darka, kërcim e muzikë, por edhe me një shfaqje komike që do ju shkrijë së qeshuri!

Stand Up Comedy me Shukin vjen tek Tulla-Culture Center për të gjitha zonjat dhe zonjushat.

Kjo shfaqje do t’ju zbërthejë nga realiteti i përditshëm dhe do t’ju sjelli një perspektivë të veçantë nordike sepse edhe nata është e grave, jo vetëm dita!

Eventi fillon nga ora 20:00 deri më 23:45.

Gjithashtu tek Tulla do të hapet edhe një ekspozitë pikërisht për këtë ditë me titullin “Femra në kartmonedhat shqiptare” nga koleksioni i Julian Demetit.