Ora e Super Muzikës

Ruaji datat sepse Qershori nis me SUPER evente!

Ermal Meta në 1 Qershor dhe Rita Ora në 3 Qershor ju sjellin një eksperiencë të paharrueshme, së bashku me shumë artistë të tjerë të skenës tonë kombëtare, në dy netë që do mbahen mend gjatë.

Rita Ora dhe Ermal Meta, dy emra të jashtëzakonshëm të muzikës, të cilët na bëjnë gjithmonë e më shumë krenarë për rrënjet tona shqipe!

Hyrja Falas